Večera za 6

nedjelja, 27.07.2014.

Seks je nešto prljavo za licemjere

Najprije su se vjenčali.
Pa su onda počeli "raditi na djetetu".
Pa su svima koje znaju saopćili da oni "rade na djetetu".
Sjedili bi u društvu i onda bi on njoj zavukao jezik u uho i dirao je preko majice po sisama, a kad bi ih netko od prisutnih s nelagodom pogledao oni bi fino objasnili. "Radimo na djetetu, cijeli dan i noć." I nastavili se drpati, sliniti i dahtati jedno drugome na uho.
Pa je onda ona tražila šeficu da je pusti pola sata ranije kući. Jer ovulira.
Pa je cijela firma znala kad se ona tjera.
Pa je otišla u apoteku po Prenatal tablete i zgranutoj apotekarki predočila svoj problem. Ni nakon mjesec dana uzastopnog seksa crtica se još nije pojavila. Trebaju li to raditi češće ili je zdravstveni problem u pitanju?
Pa je on sa svojim prijateljima detaljno razradio koju pozu valja primijeniti za muško a koju za žensko dijete. I nakon toga uredno im se hvalio sa svojim doggy umijećem. Do u detalje.
Pa je onda ona zatrudnila. I rodila.
Prvi puta. Drugi puta.
Pa je onda seks postao jako rijedak.

Pa su nakon nekoliko godina on, ona i dvoje djece, uzorna građanska obitelj, otišli na piknik. I na jednoj livadi naletjeli na mladi par koji se vatreno seksao misleći da nikog nema u blizini.
Pa su ih onda najprije malo gledali iz raslinja, podsjećajući se kako to izgleda, a onda cijeli čin snimili mobitelom i poslali u dnevne novine koje nagrađuju čitatelje-reportere.
Pa je sutradan izašla na naslovnica slika dvoje mladih u klinču. "Skandalozno - poseksali se pred obitelji s djecom!"
A ispod toga je pisalo: "Obitelj koja je naišla na prizor ostala je zgrožena ovakvim ponašanjem. K.M (30) kaže da nikada do sada nije vidjela nešto ovakvo i da bi ljudi ipak trebali paziti kako se ponašaju u javnosti. Obitelj je posebno bila uznemirena zbog toga jer su ovo vidjela i njihova djeca."
- 21:37 - Komentari (32) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.